Service en onderhoud

====== dit altijd laten staan ======

Preventief onderhoud
Tijdig preventief onderhoud is belangrijk om je auto in topconditie te houden. Dat voorkomt dat je voor vervelende verrassingen komt te staan. autobedrijf Reijerkerk werkt daar graag aan mee door zo duidelijk mogelijk te zijn over timing en tarieven. Zo weet je precies waar je aan toe bent.
Mocht er toch een extra reparatie en/of vervanging nodig zijn, dan informeren wij u altijd vooraf over de extra kosten. Pas nadat je toestemming hebt gegeven, worden de werkzaamheden uitgevoerd. Kortom: bij ons bent u goed voor onderhoud en reparatie.
Vanzelfsprekend ontvangt u BOVAG garantie op al onze uitgevoerde reparaties.

Je betaalt nooit teveel
Informeer vooraf bij de autobedrijf Reijerkerk naar de pakketprijs van een onderhoudsbeurt. Wij kunnen dat met een speciaal ontwikkeld programma, snel de juiste prijs bepalen. De prijzen zijn inclusief arbeidsloon en btw en als je dit wenst kun je de offerte uitgeprint mee naar huis krijgen. Zo weet je exact wat de te verwachten kosten zijn en betaal je nooit teveel.
Natuurlijk kunt u dit ook zelf berekenen door hier te klikken

“Wat is het onderhoudsinterval voor mijn auto?”

De huidige auto's dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (wat eerder komt) een onderhoudsbeurt te krijgen. In het Service & Garantieboekje dat bij de auto is geleverd staat het onderhoudschema beschreven mocht u deze niet meer hebben kunnen wij dit voor u nakijken.

Onder het genot van een kopje koffie kunt u ook tijdens een kleine reparatie blijven wachten in onze wachtruimte met gratis WIFI of gebruik maken van één van onze leenauto's.

Voor de openingstijden van onze werkplaats kunt u op de contact-pagina kijken.

Werkzaamheden die wij onder andere verrichten zijn:
- Periodiek onderhoud ( volgens fabriek voorgeschreven)
- Uitlezen en oplossen van storingen
- Schade herstel (ook voor uw ruiten)
- Apk Keuringen (met roetmetingen en
  4 gas test)
- Monteren van diverse accessoires
- Diverse reparaties

Regelmatig hebben wij acties in banden uitlaten etc.
Bel voor een scherpe prijs!