Schadeherstel

Schade aan je auto is erg vervelend maar helaas niet altijd te voorkomen. Mocht het een keer gebeuren dan is het natuurlijk prettig als je snel en adequaat geholpen wordt. Wij zorgen ervoor dat de schade perfect met originele onderdelen en volgens de strenge fabrieksnormen wordt hersteld.

FOCWA-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend samen met FOCWA gecertificeerde partners. Autoschadeherstellers die zijn aangesloten bij FOCWA voldoen aan extreem hoge eisen waardoor je ervan verzekerd bent dat je auto in goede handen is.

De voordelen van schadeherstel via autobedrijf Reijerkerk:

• veilig en vakkundig schadeherstel
  • topkwaliteit en originele onderdelen
  • 4 jaar garantie
  • scherpe prijs
  • gemak: alles wordt soepel geregeld, ook met de verzekering

Ster in de voorruit? Snel repareren.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: een steentje tegen de voorruit, een ingetikt zijruitje, het komt helaas nogal eens voor. Vooral bij het bekende sterretje in de voorruit is het belangrijk dat je direct contact opneemt met  Autobedrijf Reijerkerk. Vaak kan hij zo'n sterretje dan nog onzichtbaar repareren.

Ruit vervangen met speciale technieken

Deze reparatiekosten worden vaak door je verzekering vergoed. Als het niet mogelijk is om het sterretje te repareren, dan vervangen we de voorruit. De voor- en achterruit worden tegenwoordig volgens speciale technieken gelijmd. Ze vormen een essentieel onderdeel van de carrosserie. Dus ook voor ruitschade is autobedrijf Reijerkerk je beste garantie.